Kransekagekonfekt

Kransekagekonfekt


Opskrift lavet af: Rigitze Fuglsang Andersen

Instagram: @sundtveagttab
https://www.instagram.com/sundtvaeg...

Ingredienser:

Kransekagemasse:

150 g EASIS marcipan

2-3 spsk EASIS Florsød

2 tsk vand (æggehvide er ikke nødvendigt, der skal blot tilføjes lidt væske)

Glasur:

EASIS Florsød
Vand

(Smeltet EASIS mørk belgisk chokolade til bunden)

Nougat:

EASIS Smørepålæg

EASIS mørk belgisk chokolade

Chokoladen smeltes og røres sammen med “nutella’en” - og hældes i en form silikone form.. stilles på køl (laves gerne et par dage i forvejen)

How to:

1. Marcipan, vand og florsød æltes sammen (evt i foodprocessor) og stilles på køl i mindst en time..

2. Det tages ud og formes til enten ringe eller små stykker.. (jeg fik 10 små stykker)

3. Inden de kommes i ovnen må de gerne stå og “tørre” lidt ud 30-45 min, så er de nemmere at forme pænere..

4. Bages i ovnen ved 200 grader i 5-7 minutter til de er let gyldne (hold godt øje med dem pludselig går det stærkt)

5. Køl ned, kom chokolade i bunden og til sidst glasur!
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0