Kransekagekonfekt

Opskrift lavet af: Rigitze Fuglsang Andersen

Instagram: @sundtveagttab
https://www.instagram.com/sundtvaeg...

Ingredienser:

Kransekagemasse:

150 g EASIS marcipan

2-3 spsk EASIS Florsød

2 tsk vand (æggehvide er ikke nødvendigt, der skal blot tilføjes lidt væske)

Glasur:

EASIS Florsød
Vand

(Smeltet EASIS mørk belgisk chokolade til bunden)

"Nougat":

EASIS Smørepålæg

EASIS mørk belgisk chokolade

Chokoladen smeltes og røres sammen med “nutella’en” - og hældes i en form silikone form.. stilles på køl (laves gerne et par dage i forvejen)

How to:

1. Marcipan, vand og florsød æltes sammen (evt i foodprocessor) og stilles på køl i mindst en time..

2. Det tages ud og formes til enten ringe eller små stykker.. (jeg fik 10 små stykker)

3. Inden de kommes i ovnen må de gerne stå og “tørre” lidt ud 30-45 min, så er de nemmere at forme pænere..

4. Bages i ovnen ved 200 grader i 5-7 minutter til de er let gyldne (hold godt øje med dem pludselig går det stærkt)

5. Køl ned, kom chokolade i bunden og til sidst glasur!
Relaterede varer
Luk