Krydrede julehjerter

(15 portioner à 35g, de små vist på billedet)

Ingredienser:
250 g hvedemel
50 g EASIS Perfect Fit
½ tsk hjortetaksalt
1 æg
½ tsk kanel
½ tsk nellike, stødt
½ tsk ingefær, stødt
75 g EASIS Topping med karamelsmag
37,5 g smør
1/2 dl vand

Pynt: EASIS Mørk Chokolade og EASIS Perfect Florsød til glasur.

Sådan gør du
Hjortetakssalt, mel og EASIS Perfect Fit røres godt sammen. Herefter røres æg, kanel, nellike og ingefær sammen. Smørret smeltes nu og røres ud i EASIS Topping med karamelsmag. Smørblandingen piskes herefter sammen med æggeblandingen. Melblandingen piskes derefter i lidt ad gangen. Til sidst piskes vandet ud i dejen, hvorefter den samles og stilles koldt i ca. to timer.

Efter køl rulles dejen ud med en kagerulle mellem to stykker bagepapir til ca. 1 cm. tykkelse og udstikkes i hjerteforme (ca. 7 cm i diameter). Kagerne bages i 10 min. ved 175 grader.

Lad kagerne afkøle og pynt dem med EASIS Mørk chokolade og glasur.
Relaterede varer
Luk