Kyllingekebab i kålwrap

Her får du et bud på en lækker opskrift, du kan bruge til aftensmad eller frokost. Det smager rigtig lækkert og så er det sundt, for wrappen er erstattet med kålblade. Dressingen er også lækker - lav den med EASIS Holiday Dip mix. Kebabben er lavet på hakket kyllingekød som er dejligt krydret med Barbecue Sauce, persille og hvidløg. Det er et af vores bud på en rigtig lækker og nærende opskrift. Velbekomme.

2 portioner/4 stk.:

Ingredienser:
200 g hakket kyllingekød
1 spsk EASIS Barbecue Sauce
1 spsk hakket persille
1 fed hvidløg, presset
salt og peber
4 grillspyd

4 store kålblade

DIP
1 dl skyr 0,2%
½ brev EASIS Holiday Dip Mix (pulver)
1 gulerod
1 håndfuld krydderurter (persille, koriander)
2 forårsløg

Fremgangsmåde
Kom kyllingekødet i en skål med barbecue sauce, persille, hvidløg, salt og peber. Rør sammen til en fars. Form farsen omkring grillspyd, så du har 4 kebabs. Steg på en grillpande eller rigtig grill til de er gennemstegte.

Blancher kålbladene. Lav dippen efter anvisning på pakken.

Riv guleroden og bland den med krydderurter og hakkede forårsløg. Fordel blandingen på de 4 kålblade og læg en stegt kebab i hver. Kom dippen henover. Rul sammen, træk spyddet ud og spis med fingrene.

TIPS: I stedet for et kålblad, kan du også rulle kebaben ind i en fuldkornspandekage.
Relaterede varer
Luk