2 PORTIONER/4 STK:
Ingredienser:
200 g hakket kyllingekød
1 spsk EASIS Barbecue Sauce
1 spsk hakket persille
1 fed hvidløg, presset
salt og peber
4 grillspyd
4 store kålblade
DIP
1 dl skyr 0,2%
½ brev EASIS Holiday Dip Mix (pulver)
1 gulerod
1 håndfuld krydderurter (persille, koriander)
2 forårsløg
Fremgangsmåde
Kom kyllingekødet i en skål med barbecue sauce, persille, hvidløg, salt og peber. Rør sammen til en fars. Form farsen omkring grillspyd, så du har 4 kebabs. Steg på en grillpande eller rigtig grill til de er gennemstegte.
Blancher kålbladene. Lav dippen efter anvisning på pakken.
Riv guleroden og bland den med krydderurter og hakkede forårsløg. Fordel blandingen på de 4 kålblade og læg en stegt kebab i hver. Kom dippen henover. Rul sammen, træk spyddet ud og spis med fingrene.
TIPS: I stedet for et kålblad, kan du også rulle kebaben ind i en fuldkornspandekage.