2 portioner
Ingredienser
1 fed hvidløg
1 dl kærnemælk
300 g kyllingebryst
1 æggehvide
1 dl EASIS Cornflakes
½ dl rasp
½ tsk paprika
1 tsk løgpulver
salt og peber
olie til stegning
Salat
SALAT
40 g kogte bønnenudler
120 g fint strimlet hvidkål, gulerod og kinaradisse
½ tsk sorte sesamfrø
citronsaft
1 tsk sesamolie
1 tsk sojasauce
Dip
1 spsk skyr 0,2%
1 spsk EASIS Tomat Ketchup
½ tsk paprika
et par dråber EASIS Perfect Sød
Fremgangsmåde
Pres hvidløget og kom det i kærnemælken. Skær kyllingekødet i passende stykker og lad dem marinere i kærnemælken i mindst en time. Vend det marinerede kød i æggehviden. Knus cornflakes og bland med rasp, paprika, løgpulver, salt og peber.
Vend kødet heri. Læg kyllingestykkerne på bagepapir på en bageplade. Spray dem med lidt olie og bag dem i ovnen ved 200° i 15-20 minutter til de er gyldne.
Ingredienserne til salaten blandes og anrettes i en skål. Citronsaft, olie og sojasauce hældes over.
Nuggets lægges oven på, og der serveres med dip til.