Kyllingenuggets med nudelsalat

Kyllingenuggets er en favorit hos de fleste børn. Her giver vi vores bud på en sundere version af kyllingenuggets serveret med en lækker bønnesalat. Denne opskrift egner sig perfekt til frokosten. Kyllingen er paneret i EASIS Cornflakes og krydret med gode krydderier. Salaten serveres med en dip lavet med EASIS Tomat Ketchup og et par dråber EASIS Perfect Sød.

2 portioner

Ingredienser
1 fed hvidløg
1 dl kærnemælk
300 g kyllingebryst
1 æggehvide
1 dl EASIS Cornflakes
½ dl rasp
½ tsk paprika
1 tsk løgpulver
salt og peber
olie til stegning

Salat
SALAT
40 g kogte bønnenudler
120 g fint strimlet hvidkål, gulerod og kinaradise
½ tsk sorte sesamfrø
citronsaft
1 tsk sesamolie
1 tsk sojasauce

Dip
1 spsk skyr 0,2%
1 spsk EASIS Tomat Ketchup
½ tsk paprika
et par dråber EASIS Perfect Sød

Fremgangsmåde
Pres hvidløget og kom det i kærnemælken. Skær kyllingekødet i passende stykker og lad dem marinere i kærnemælken i mindst en time. Vend det marinerede kød i æggehviden. Knus cornflakes og bland med rasp, paprika, løgpulver, salt og peber.
Vend kødet heri. Læg kyllingestykkerne på bagepapir på en bageplade. Spray dem med lidt olie og bag dem i ovnen ved 200° i 15-20 minutter til de er gyldne.

Ingredienserne til salaten blandes og anrettes i en skål. Citronsaft, olie og sojasauce hældes over.
Nuggets lægges oven på, og der serveres med dip til.
Relaterede varer
Luk