Kyllingeschnitzel i sweet potato burger

Ingredienser til 2 portioner

1 sød kartoffel
200 g grønt; salatblade, tomat, agurk

CHILIMAYO
2 spsk EASIS Mayo
1⁄2 frisk hakket rød chili
1 tsk eddike
et par dråber EASIS Perfect Sød salt og peber
250 g kyllingefilet
1 spsk hvedemel
1 æg
80 g EASIS Cornflakes
fedtspray

Sådan gør du
Skær kartoflen i skiver på langs af 1⁄2-1 cm tykkelse. Skær tomater og agurk i skiver.

Rør alle ingredienserne til chilimayoen sammen.

Bank kyllingefileterne ud med en kødhammer (alternativt en kagerulle). Vend dem i mel, dernæst i æg og til sidst knuste cornflakes. Spray schnitzlerne med lidt fedtstof og grill dem i ca 4 minutter på hver side.

Grill kartoffelskiverne til de danner brune bobler og ikke længere er rå indeni.

Lav en burger af kartoffelskiverne som top og bund med grøntsager, kyllinge- schnitzel og chilimayo i.

TIPS
EASIS Chili Mayo kan også bruges, hvis det skal være nemt.