Kyllingeschnitzel med salat

Crispy chicken er utroligt lækkert - og her kommer vi med vores bud på en sprød kyllingeschnitzel paneret i cornflakes og krydderier. Det giver en sprød kylling - uden at den skal frituresteges. Server gerne kyllingeschnitzlen med en sprød salat og en hjemmelavet dressing som præsenteret her i opskriften. Velbekomme.

2 portioner

Ingredienser
2 kyllingebrystfileter
2 dl kærnemælk

smagsneutral olie til stegning

Panering
80 g EASIS Cornflakes
1 tsk løgpulver (kan udelades)
1 tsk hvidløgspulver (kan udelades)
salt og peber

Tilbehør
200 g blandet grøn salat
30 g cherrytomater

Dressing
2 spsk EASIS Mayo
1 dl kærnemælk
1 knust fed hvidløg
salt og peber

Fremgangsmåde
Skær et snit i hvert kyllingebryst, så de kan foldes ud til et større og fladt stykke kød. Bank dem ud med en kødhammer (alternativt en kagerulle) til kødet er ca 1 cm tykt. Læg kyllingen i kærnemælk i et par timer (eller mens du forbereder panering og dressing).

Knus cornflakes til fint rasp. Bland rasp med løg- og hvidløgspulver. Tag kyllingen op af kærnemælken, krydr med salt og peber og vend den i raspen.

Steg kyllingeschnitzlerne i olie på en pande til de er færdigstegte indeni og gyldne på begge sider.

Anret en blandet salat. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Servér kylling, salat og dressing sammen.
Relaterede varer
Luk