Lauras Spinatdeller

Varenummer:
Lavet af: https://www.instagram.com/p/Cck6182...

Ingredienser:
3 store håndfulde frisk spinat (1 lille pose)
3 forårsløg (kan udelades)
3 æg
1 dl  EASIS havregryn
4 store spsk. EASIS Loppefrøskaller
1 tsk. salt
en smule chilipulver, eller fx paprika
vand
olie til stegning


Skyl spinat og brug en stavblender til at blende det med æg og havregryn. Snit forårsløg fint og kom med. Rør bagefter loppefrøskaller og krydderier i den blendede masse og bland sammen med en ske.
Lad stå i 5 minutter, da loppefrøskaller suger væske. Tilsæt vand til det har en passende konsistens - det skal være som en frikadellefars. Tilsæt eventuelt mere vand undervejs, når de steges.
Steg dellerne på panden i olie.
Der bliver ved mig 10-12 styks .
Specifikationer
Næringsindhold
Pr. 100 g
Energi
546 kJ/131 kcal
Fedt
7,5 g
- heraf mættede fedtsyrer
1,5 g
Kulhydrater
7,3 g
- heraf sukkerarter
0,7 g
Kostfibre
2,5 g
Protein
7,4 g
Salt
1,5 g