Lauras Spinatdeller

Lavet af: https://www.instagram.com/p/Cck6182...

Opskrift på lækre spinatdeller som er et godt alternativ til frikadeller med kød. Det er en plantebaseret og vegetarisk frikadelle lavet med frisk spinat, loppefrøskaller, æg og havregryn. De er rigtig nemme at lave, og så smager de godt. Server til aftensmad eller spis som mellemmåltid - det er i hvert fald en genial måde at få noget grønt på.

Ingredienser:
3 store håndfulde frisk spinat (1 lille pose)
3 forårsløg (kan udelades)
3 æg
1 dl havregryn
4 store spsk. EASIS Loppefrøskaller
1 tsk. salt
en smule chilipulver, eller fx paprika
vand
olie til stegning


Skyl spinat og brug en stavblender til at blende det med æg og havregryn. Snit forårsløg fint og kom med. Rør bagefter loppefrøskaller og krydderier i den blendede masse og bland sammen med en ske.
Lad stå i 5 minutter, da loppefrøskaller suger væske. Tilsæt vand til det har en passende konsistens - det skal være som en frikadellefars. Tilsæt eventuelt mere vand undervejs, når de steges.
Steg dellerne på panden i olie.
Der bliver ved mig 10-12 styks .
Relaterede varer
Luk