8 portioner/16 stk
Ingredienser
375 g hvedemel
2 ½ dl minimælk
1 dl smagsneutral olie
140 g EASIS Chutney med æble og ingefær
180 g mager revet ost
300 g skinkestrimler
1 håndfuld grofthakket babyspinat
1 lille bundt klippet purløg
salt og peber
fedtstof til forme
Tilbehør
120 g serranoskinke
8 spsk EASIS Tomat Ketchup
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200°. Beklæd en bageplade med bagepapir.
Fordel serranoskinke på bagepladen og bag dem i ovnen i 6-8 minutter til de er sprøde.
Smør 16 muffins forme med fedtstof.
Kom mel og alle de våde ingredienser i en skål og rør det sammen til en ensartet masse. Vend de resterende ingredienser i dejen. Fordel dejen i muffins formene og placér dem i en metalform, så de holder faconen. Bag dem i 25-30 minutter.
Serveres lune med ketchup og serranoskinke.
Spis en til morgenmad. Gem resten i fryseren til andre morgenmåltider eller til madpakken. Mager pølse eller tilberedt kylling kan tilsættes i stedet for skinke.
TIPS: Du kan også servere EASIS Sød Chili Sauce til.