16 portioner/16 stk
Ingredienser
25 g gær
1 ½ dl minimælk
1 æg
350 g hvedemel
1 nip salt
20 g EASIS Perfect Fit
75 g margarine
Fyld
½ revet æble
125 g EASIS Marcipan
½ tsk kanel
25 g mandelsplitter
1 æg til pensling
Fremgangsmåde
Rør gæren ud i fingerlun mælk. Pisk æg i. Bland mel, salt og Perfect Fit sammen og smuldr margarinen
heri. Bland de tørre ingredienser med de våde. Ælt dejen grundigt. Lad dejen hæve tildækket i ca ½ time.
Bland revet æble, marcipan og kanel til en ensartet masse.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Form 16 boller og sæt dem på bagepladen. Lav en fordybning i bollerne med fingrene og fordel marcipanmassen heri. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca ½ time.
Tænd ovnen på 200°.
Pensl bollerne med sammenpisket æg og drys med mandelsplitter. Bag bollerne i 10-12 minutter til de er gyldne.
Tips: Fyldet kan udskiftes med en klat EASIS Kagecreme.