Marengstærte

Her får du opskriften på en marengstærte med passionsfrugt eller passionsfrugttærte med marengs uden tilsat sukker. Kombinationen af marengs og passionsfrugt er herlig, hvor passionsfrugten giver et frisk pust til en ellers tung tærte. Imponer dine gæster med en lækker og flot, hjemmebagt tærte.

8 portioner

Bund
Brug ingredienserne som er angivet i jordbærtærtebunden (se opskriften i "relaterede varer").

Fyld
Frugtkød af 6 passionsfrugter
2 æg
80 g græsk yoghurt 2%
2 tsk majsmel
2 spsk EASIS Perfect Multisød

Marengs
1 ½ pasteuriserede æggehvider
10 g EASIS Perfect Multisød
1 tsk EASIS Fibersirup
½ tsk EASIS Perfect Sød
½ tsk majsmel
½ tsk eddike

Fremgangsmåde
Lav bunden efter fremgangsmåden for jordbærtærten (se forrige opskrift). MEN bag bunden i ca 15 minutter.

Halver passionsfrugterne, skrab kødet ud og pres gennem en sigte ned i en skål, så kernerne sies fra.
Tilsæt æg, yoghurt, majsmel samt Multisød og pisk ingredienserne sammen. Hæld fyldet på bunden.

Bag kagen i ca. 15 minutter til massen er fast.
Lad kagen afkøle helt.

Pisk æggehviderne til de begynder at stivne. Kom Multisød i lidt ad gangen. Tilsæt 1 tsk Fibersirup. Pisk til marengsen bliver stiv. Smag til med Perfect Sød. Drys majsmel ud over marengsen, tilsæt eddike og vend det sammen.

Fyld marengsen i en sprøjtepose og fordel i toppe på den afkølede kage. Brænd marengsen let med
en brænder.
Relaterede varer
Luk