8 portioner
Bund
Brug ingredienserne som er angivet i jordbærtærtebunden (se forrige opskrift).
Fyld
frugtkød af 6 passionsfrugter
2 æg
80 g græsk yoghurt 2%
2 tsk majsmel
2 spsk EASIS Perfect Multisød
Marengs
1 ½ pasteuriserede æggehvider
10 g EASIS Perfect Multisød
1 tsk EASIS Fibersirup
½ tsk EASIS Perfect Sød
½ tsk majsmel
½ tsk eddike
Fremgangsmåde
Lav bunden efter fremgangsmåden for jordbærtærten (se forrige opskrift). MEN bag bunden i ca 15 minutter.
Halver passionsfrugterne, skrab kødet ud og pres gennem en sigte ned i en skål, så kernerne sies fra.
Tilsæt æg, yoghurt, majsmel samt Multisød og pisk ingredienserne sammen. Hæld fyldet på bunden.
Bag kagen i ca 15 minutter til massen er fast.
Lad kagen afkøle helt.
Pisk æggehviderne til de begynder at stivne. Kom Multisød i lidt ad gangen. Tilsæt 1 tsk Fibersirup. Pisk til marengsen bliver stiv. Smag til med Perfect Sød. Drys majsmel ud over marengsen, tilsæt eddike og vend det sammen.
Fyld marengsen i en sprøjtepose og fordel i toppe på den afkølede kage. Brænd marengsen let med
en brænder.