Meatza

Meatza er en pizza, hvor bunden er lavet af kød og grøntsager. Det er altså en pizza uden dej - og derfor også et godt bud på en glutenfri pizza. Her topper vi pizzaen med EASIS Tomat Ketchup, løg, tomater og champignon, men man kan toppe bunden med ens yndlingsfyld. Det er en lækker og nem opskrift. Du kan med fordel toppe med EASIS Nacho Cheese Chips for ekstra sprødhed til pizzaen.

2 PORTIONER:
100 g squash
300 g magert hakket oksekød
1 æg
1 fed hvidløg
salt og peber

TOPPING:
50 g EASIS Tomat Ketchup
25 g løg
100 g tomater
100 g champignon
50 g revet mager ost 20+
frisk basilikum
evt EASIS Nacho Cheese Chips

Fremgangsmåde:
Riv squashen og pres overflødig væde fra. Rist kort squashen tør på en pande og bland herefter med kødet, tilsæt æg og presset hvidløg. Krydr med salt og peber og rør farsen godt sammen.

Bred farsen ud på en bageplade og bag i en 200° varm ovn i 5 minutter.

Smør med ketchup og læg skivede løg, tomater og tørristede champignon over. Drys revet ost øverst
og kom pizzaen tilbage i ovnen i ca. 15 minutter til toppen er gylden.

Server med frisk basilikum og EASIS Nacho Cheese Chips.
Relaterede varer
Luk