Melonsalat m. bagte tomater & hyldeblomstdressing

Melonsalat m. bagte tomater & hyldeblomstdressing


Opskrift lavet af: Tina Madsen

Instagram: @iformmedtina
https://www.instagram.com/iformmedt...


Facebook: I form med Tina
https://www.facebook.com/IFormMedTi...

Ingredienser:

125 g. frisk babyspinat
4 radiser
1 tomat
10 cherrytomater
100 g. Galiamelon
1 fersken
5 paranødder
1 stilk bladselleri
1 spsk. græskarkerner
1/2 rødløg
1 spsk. tørret inca bær/tranebær
4 spsk EASIS hyldeblomstsaft
4 spsk. kærnemælk eller koldskål
1 lille håndfuld frisk basilikum
En håndfuld karse
Groft salt

How to:

1. Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Halver cherrytomaterne og vend dem i lidt olie og bag dem i ovnen i 20-25 min.

2. Skyld spinaten grundigt og put i en skål. Skær tomaten i både. Skær radiserne i tynde skiver. Skær melonen i mundrette bider.  Skær fersken i tynde både. Hak bladselleri fint og løget skæres i tynde ringe. Put det i skålen.

3. Klip en håndfuld karse og bland i salaten med tørret inca bær/tørret tranebær. Vend det hele forsigtigt. Blend hyldeblomstsaften med kærnemælk/koldskål og basilikum og vend i salaten.

4. Top til sidst med de hakket nødder, bagte tomater og lidt groft salt.
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0