Opskrift lavet af: Tina Madsen
Instagram: @iformmedtina
https://www.instagram.com/iformmedt...Facebook: I form med Tina
https://www.facebook.com/IFormMedTi...Ingredienser:125 g. frisk babyspinat
4 radiser
1 tomat
10 cherrytomater
100 g. Galiamelon
1 fersken
5 paranødder
1 stilk bladselleri
1 spsk. græskarkerner
1/2 rødløg
1 spsk. tørret inca bær/tranebær
4 spsk EASIS hyldeblomstsaft
4 spsk. kærnemælk eller koldskål
1 lille håndfuld frisk basilikum
En håndfuld karse
Groft salt
How to:1. Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Halver cherrytomaterne og vend dem i lidt olie og bag dem i ovnen i 20-25 min.
2. Skyld spinaten grundigt og put i en skål. Skær tomaten i både. Skær radiserne i tynde skiver. Skær melonen i mundrette bider. Skær fersken i tynde både. Hak bladselleri fint og løget skæres i tynde ringe. Put det i skålen.
3. Klip en håndfuld karse og bland i salaten med tørret inca bær/tørret tranebær. Vend det hele forsigtigt. Blend hyldeblomstsaften med kærnemælk/koldskål og basilikum og vend i salaten.
4. Top til sidst med de hakket nødder, bagte tomater og lidt groft salt.