Mini muffins

Muffins er altid gode. Og disse muffins er ikke en undtagelse. Det er en bananmuffin krydret med gode krydderier og toppet med en sprød topping. Det giver en rigtig god kage, der kan tilfredsstille enhver sød tand. Opskriften er uden tilsat sukker og fyldt med velsmag.

10 portioner/30 stk

Ingredienser
2 bananer
3 æg
½ tsk stødt kardemomme
1 spsk stødt kanel
1 tsk vaniljepulver
1 knivspids salt
2 tsk bagepulver
½ dl minimælk
100 g havregryn

TOPPING
2 spsk kokosolie
2 spsk EASIS Topping med karamelsmag
50 g groft hakkede valnødder
30 g chiafrø

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175°.

Mos bananerne med en gaffel. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen og pisk grundigt sammen.
Kom dejen i en sprøjtepose og fordel den i ca 30 mini muffinsforme.

Smelt kokosolien. Tilsæt karamel topping, de groft hakkede valnødder samt chiafrø og bland grundigt sammen. Top hver muffin op med ca 1 tsk af denne topping.

Bag de små muffins i 20-25 minutter.

Lad dem afkøle på en rist inden servering.

TIPS: Toppingen til dine muffins kan også laves af EASIS Granola blandet med EASIS Fibersirup.
Relaterede varer
Luk