10 portioner/30 stk
Ingredienser
2 bananer
3 æg
½ tsk stødt kardemomme
1 spsk stødt kanel
1 tsk vaniljepulver
1 knivspids salt
2 tsk bagepulver
½ dl minimælk
100 g havregryn
TOPPING
2 spsk kokosolie
2 spsk EASIS Topping med karamelsmag
50 g groft hakkede valnødder
30 g chiafrø
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175°.
Mos bananerne med en gaffel. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen og pisk grundigt sammen.
Kom dejen i en sprøjtepose og fordel den i ca 30 mini muffinsforme.
Smelt kokosolien. Tilsæt karamel topping, de groft hakkede valnødder samt chiafrø og bland grundigt sammen. Top hver muffin op med ca 1 tsk af denne topping.
Bag de små muffins i 20-25 minutter.
Lad dem afkøle på en rist inden servering.
TIPS: Toppingen til dine muffins kan også laves af EASIS Granola blandet med EASIS Fibersirup.