Mini-pita med tunsalat

Denne mini-pita med lækkert fyld af tunsalat egner sig perfekt til frokost og kan også sagtens medbringes i madpakken. Tunsalaten er lavet med grøntsager, der giver en god sprødhed og bidrager til en øget følelse af mæthed. Det er en nem, sund og mættende frokost, der nemt kan blive hele familiens favorit. Opskriften kan også sagtens bruges til en hurtig og nem aftensmad.

1 portion

Ingredienser:
25 g løg
25 g bladselleri
25 g gulerod
30 g Mini pita (½ fuldkornspitabrød)
100 g tun i vand
25 g yoghurt naturel
Salt og peber
Vineddike
Et par dråber EASIS Perfect Sød
1 spsk hakkede krydderurter (Dild, persille, purløg)
3 små cherrytomater

Sådan gør du:
Riv grøntsagerne groft og pres overflødig væde fra med hænderne.
Pres væden af tunen. Rør revne grøntsager, tun og yoghurt sammen. Smag til med salt og peber, lidt eddike, lidt Perfect Sød og krydderurter.
Rist pitabrødene, læg dem sammen med tunsalaten og server med cherry tomater.

Næringsindhold pr. portion (260g):
Kcal 261
Protein 30 g
Kulhydrater 25 g
Fedt 3,1 g
Kostfibre 4,7 g
Relaterede varer
Luk