Minipizza

Pizza er en klassiker og her får du vores bud på nemme og lækre minipizzaer lavet med havregryn og skyr. Det bidrager til et højere proteinindhold og giver en god mæthed. Vi foreslår, at du topper dem med EASIS Tomat Ketchup, skinkestrimler og revet ost - men du er selvfølgelig velkommen til at variere din topping. Og så er de uden tilsat sukker og nemme at lave. Velbekomme!

6 portioner/6 stk:
DEJ
300 g havregryn, finthakket eller blendet
200 g skyr 0,2%
2 æg
2 tsk bagepulver
lidt salt

FYLD
50 g EASIS Tomat Ketchup
80 g mager revet ost
80 g skinkestrimler
1 tsk tørret oregano

TOPPING
25 g EASIS Rød eller Grøn Pesto (pulvermix)
20 g olivenolie
frisk basilikum

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200°. Bland alle ingredienser til dejen sammen. Lav små kugler af dejen og rul dem fladt ud til 6 små pizzabunde og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Bages i ovnen i 10 minutter. Tag pizzabundene ud af ovnen og kom ketchup, revet ost og skinkestrimler på. Drys med oregano og bag igen i 5-7 minutter til osten er smeltet og gylden.

Lav pestoen efter anvisning på posen. Server pestoen til pizzaerne og pynt med frisk basilikum.

TIPS: Varier toppingen med fx kyllingepølse eller en rest steg og forskellige grøntsager; fx peberfrugt, løg og tomater.
Relaterede varer
Luk