6 portioner/6 stk:
DEJ
300 g havregryn, finthakket eller blendet
200 g skyr 0,2%
2 æg
2 tsk bagepulver
lidt salt
FYLD
50 g EASIS Tomat Ketchup
80 g mager revet ost
80 g skinkestrimler
1 tsk tørret oregano
TOPPING
25 g EASIS Rød eller Grøn Pesto (pulvermix)
20 g olivenolie
frisk basilikum
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200°. Bland alle ingredienser til dejen sammen. Lav små kugler af dejen og rul dem fladt ud til 6 små pizzabunde og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bages i ovnen i 10 minutter. Tag pizzabundene ud af ovnen og kom ketchup, revet ost og skinkestrimler på. Drys med oregano og bag igen i 5-7 minutter til osten er smeltet og gylden.
Lav pestoen efter anvisning på posen. Server pestoen til pizzaerne og pynt med frisk basilikum.
TIPS: Varier toppingen med fx kyllingepølse eller en rest steg og forskellige grøntsager; fx peberfrugt, løg og tomater.