Opskrift lavet af: Annette Svendsen
Instagram: @asbeanie
https://www.instagram.com/asbeanie/...Facebook: Asbeanie
https://www.facebook.com/Asbeanie-1...Ingredienser:Til 2 stk (portionsanrettede)
Bund:
3 EASIS Krydderstykker
20 g smør
Fyld:
150 g skyr
Vanilje fra halv vaniljestang
EASIS Perfect Sød
1 blade husblas
Topping:
EASIS Kirsebærsauce
1 blade husblas
Knus kiks og bland med smeltet smør. Kom det i bunden af formene og mas det godt sammen.
Udblød husblas som foreskrevet på pakken og smelt i mikrobølgeovnen. Bland skyr, vanilje og sød sammen. Kom lidt af massen i den varme husblas så det ikke trevler. Bland det hele sammen og kom fyldet på kiksebunden.
Smelt husblas til din topping og bland den i kirsebærsaucen. Kom den ovenpå cheesecake.
Lad dine cheesecakes sætte sig i køleskabet i ca 1 time gerne mere.