Lækre boller til morgenmaden
Disse müsliboller uden tilsat sukker er perfekte til morgenmaden, brunch, som et sundere mellemmåltid eller eventuelt til madpakken. De kan med fordel serveres med en skive ost og EASIS marmelade. De kan spises med det samme, men kan også sagtens fryses.
6 portioner (6 stk.):
½ pk gær
2 dl lunken vand
1 tsk salt
100 g EASIS Müsli
100 g hvedemel
½ sammenpisket æg til pensling
Pålæg til én bolle á 60 g:
50 g mager ost
20 g EASIS marmelade
Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i lunkent vand med salt. Rør müslien sammen med så meget mel, at du har en sammenhængende dej. Lad dejen hæve tildækket på et lunt sted i ca 40 minutter.
Ælt dejen og del den i 6 boller. Læg bollerne på bagepapir på en bageplade. Pensl med æg.
Efterhæv bollerne i 20 minutter. Bages i en 200° varm ovn i ca, et kvarter, til bollerne er gyldne og gennembagte.
Spis fx 60 g bolle med mager ost og EASIS Marmelade
TIPS: Lav en stor portion og kom resten i fryseren.