Müsliboller

Lækre boller til morgenmaden

Disse müsliboller uden tilsat sukker er perfekte til morgenmaden, brunch, som et sundere mellemmåltid eller eventuelt til madpakken. De er nemme at ælte sammen og så smager de også virkelig godt. De kan med fordel serveres med en skive ost og EASIS marmelade. De kan spises med det samme, men kan også sagtens fryses.

6 portioner (6 stk.):
½ pk gær
2 dl lunken vand
1 tsk salt
100 g EASIS Müsli
100 g hvedemel

½ sammenpisket æg til pensling

Pålæg til én bolle á 60 g:
50 g mager ost
20 g EASIS marmelade

Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i lunkent vand med salt. Rør müslien sammen med så meget mel, at du har en sammenhængende dej. Lad dejen hæve tildækket på et lunt sted i ca 40 minutter.

Ælt dejen og del den i 6 boller. Læg bollerne på bagepapir på en bageplade. Pensl med æg.
Efterhæv bollerne i 20 minutter. Bages i en 200° varm ovn i ca, et kvarter, til bollerne er gyldne og gennembagte.

Spis fx 60 g bolle med mager ost og EASIS Marmelade

TIPS: Lav en stor portion og kom resten i fryseren.
Relaterede varer
Luk