Nissehuer

Opskrift på nissehuer med marcipan og chokolade. Perfekt og sød julekonfekt som både store og små vil elske. De er både sjove og samtidigt utroligt nemme at lave. Det er EASIS Marcipan overtrukket med EASIS Pink Chokolade, EASIS Hvid Chokolade og slutteligt er enderne dyppet i kokosmel.

Ingredienser:

1 pakke EASIS Marcipan
1-2 plade EASIS Pink Chokolade
1/2 plade EASIS Hvid Chokolade
3 g kokosmel

Sådan gør du:
Form marcipanen til små nissehuer.
Smelt Pink Chokolade og fordel det på marcipan nissehuerne.

Du kan med fordel bruge en tandstik når du fordeler chokoladen.
Stil dem i fryseren til chokoladen er størknet.

Smelt den hvide chokolade.
Dyp bunden af nissehuerne i den hvide chokolade og efterfølgende i kokosmelet.
Forsæt til alle marcipan nissehuerne har fået chokolade og kokos.
Relaterede varer
Luk