16 portioner
Ingredienser
130 g EASIS Smørepålæg
130 g EASIS Lys Chokolade
50 g EASIS Cornflakes
40 g mandelsplitter eller flager
TOPPING
50 g EASIS Mørk Chokolade
1 spsk kokosolie
Sådan gør du
Smelt smørepålæg og lys chokolade i en skål over vandbad. Vend cornflakes og mandler i den smeltede chokolademasse. Kom massen i en form (ca 20 x 20 cm) og stil den på køl til chokoladen har sat sig. Smelt den mørke chokolade sammen med lidt kokosolie og hæld på den afkølede masse. Drys eventuelt med lidt mandelflager. Stil formen tilbage i køleskabet.
Skær ud i små bidder, når chokoladen har sat sig og server.
Næringsindhold pr. stk. (25 g):
Kcal 127
Fedt 10 g
Kulhydrat 5,6 g
Kostfibre 6,6 g
Protein 2,0 g