Nougatbrud

Varenummer:
Nougatbrud med ristede hasselnødder

Ingredienser:
50 g hasselnødder
85 g EASIS Mørk Chokolade
100 g EASIS Nougat

Sådan gør du:
Rist hasselnødder i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter.
Rul nødderne i et rent viskestykke, så skallen kommer af.

Smelt chokolade over vandbad og skær nougat ud i tern.
Tag den smeltede chokolade af varmen og tilføj nougat. Rør rundt så det smeltes sammen til én masse.

Tilføj hasselnødderne til chokolade/nougatblandingen og hæld massen på bagepapir i et tærtefad, så det er jævnt fordelt. Lad blandingen køle i køleskab til den er størknet - mindst 3 timer.

Når blandingen er afkølet kan den knækkes eller skæres i mindre stykker til små nøddebrud.
Specifikationer
Næringsindhold
Pr. 100 g.
Energi
2211 KJ / 528 kcal
Fedt
45 g
- heraf mættede fedtsyrer
17 g
Kulhydrater
18 g
- heraf sukkerarter
5,6 g
- heraf sukkeralkoholer
5,3 g
Kostfibre
23 g
Protein
9,1 g
Salt
0,05 g
Relaterede varer
Luk