Okonomiyaki (Japansk grøntsagspandekage)

Hvis du også har svært ved at få grøntsager ind i din kost - eller du bare synes det er super lækkert, så skal du prøve denne grøntsagspandekage. Selvom navnet er kompliceret, er opskriften lige til. Den japanske pandekage er sprød, luftig og denne er tilberedt med rød grønkål og spinat og toppet med EASIS Tomat Ketchup og Tamari. Super nem og lækker og så er den endda også hverdagsvenlig.

2 PORTIONER:
200 g rød grønkål
200 g spinat
2 forårsløg
1 tsk finthakket frisk ingefær
1 dl vand
4 æg
50 g kikærtemel (eller alm mel)
1 tsk bagepulver

lidt olie til stegning

1 tomat

Sauce
2 spsk balsamico
2 spsk EASIS Tomat Ketchup
2 spsk Tamari (sojasauce)

Fremgangsmåde:
Hak kål, spinat og forårsløg meget fint og kom 2/3 af det i en skål. Bland med de øvrige ingredienser. Varm olie op på en lille pande og læg massen på panden og pres det godt sammen. Steg dejen gylden på begge sider. Når den skal vendes, er det nemmest at vende den over på et grydelåg og så glide den tilbage på panden.

Server pandekagen varm med den resterende del af rå grøntsager over og tomat i både.

Pisk ingredienserne til saucen sammen og kom den henover.
Relaterede varer
Luk