(2 personer)
Ingredienser:
300 g andebryst uden skind
5 g plantemargarine (til stegning)
Salt & peber
150 g frisk rødkål
150 g rødbede
50 g rødløg
Marinade
2 tsk. EASIS Hybenmarmelade
1 appelsin
2 spsk. lys soja
Dressing
30 g EASIS Solbærmarmelade
1 spk. Rødvinseddike
2 tsk. olivenolie
Salt & peber
Servering
Lidt grøn salat
Fremgangsmåde:
Skær skindet fra andebrystet med en skarp kniv. Varm fedtstoffet op på en varm pande. Steg andebrystet ved middelvarme i ca.10-15 min. Riv skallen af appelsinen og skær frugtkødet i små tern. Bland det med marmeladen og soja. Hæld marinaden på panden og lad det karamelisere sig på kødet et par minutter.
Strimmel rødkål, rødbede og løg så fint som muligt. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over salaten. Vend godt rundt.
Server and og salat sammen med lidt grøn salat.