Orange-and med rødkålssalat
NæringsindholdPr. 100 g
Energi328 kJ/78 kcal
Fedt2,7 g
- heraf mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrater5,8 g
- heraf sukkerarter4,2 g
Kostfibre1,4 g
Protein6,9 g
Salt0,11 g

Orange-and med rødkålssalat


(2 personer)

Ingredienser:
300 g andebryst uden skind
5 g plantemargarine (til stegning)
Salt & peber
150 g frisk rødkål
150 g rødbede
50 g rødløg

Marinade
2 tsk. EASIS Hybenmarmelade
1 appelsin
2 spsk. lys soja

Dressing
30 g EASIS Solbærmarmelade
1 spk. Rødvinseddike
2 tsk. olivenolie
Salt & peber

Servering
Lidt grøn salat

Fremgangsmåde:
Skær skindet fra andebrystet med en skarp kniv. Varm fedtstoffet op på en varm pande. Steg andebrystet ved middelvarme i ca.10-15 min. Riv skallen af appelsinen og skær frugtkødet i små tern. Bland det med marmeladen og soja. Hæld marinaden på panden og lad det karamelisere sig på kødet et par minutter.
Strimmel rødkål, rødbede og løg så fint som muligt. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over salaten. Vend godt rundt.
Server and og salat sammen med lidt grøn salat.
Relaterede varer
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0