Påskebrød med æg
NæringsindholdPr. 100g
Energi946 kJ / 226 kcal
Fedt8,6 g
- heraf mættede fedtsyrer1,9 g
Kulhydrater21 g
- heraf sukkerarter1,6 g
Kostfibre5,5 g
Protein13 g
Salt0,94 g

Påskebrød med æg


8 stk. à 185g

Ingredienser
Dej:
1½ dl skummetmælk
50 g gær
30 g EASIS Perfect Fit
½ tsk. salt
30 g vegetabilsk olie
1½ æg
400 g hvid hvedemel
1½ tsk. safran

Fyld:
8 hårdkogte æg
½ æg til pensling

Tilbehør:
150g parmaskinke
EASIS Tomat Ketchup

Sådan gør du
Lun mælken til den er fingervarm.
Tilsæt safran og lad den stå et par minuttet til farven trækker ud.
Opløs gæren i mælken og tilsæt salt og olie.
Æggene piskes i blandingen. Perfect Fit og mel blandet og vendes heri.
Dejen æltes til den er jævn og elastisk.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca. 40 min.
Ælt herefter dejen igen og form den til 8 små boller som trilles til lange pølser og formes, så de danner en løkke. Pres et kogt æg ned i hvert brød. Pensl brødene med æg og lad dem efterhæve i 30 min.

Brødene bages ved 180 grader i ca. 12 min.
Server brødene sammen med parmaskinken og ketchup.

1 portion (185g) indeholder
383 kcal
16 g fedt
33 g kulhydrat
8,4 g kostfibre
24 g protein

Relaterede varer
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0