8 portioner/8 stk
Ingredienser
1 ½ pasteuriserede æggehvider
25 g EASIS Perfect Multisød
100 g revet EASIS Marcipan
1 spsk majsmel
Tilbehør
125 g EASIS Smørepålæg
125 g friske bær
spiselige blomster
frisk mynte
8 stk EASIS Hasselnød med karamelchokolade
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 160°.
Beklæd en bageplade med bagepapir.
Pisk æggehviderne til de begynder at stivne. Tilsæt Multisød lidt ad gangen og pisk til en luftig og stiv marengs. Vend revet marcipan og majsmel i marengsen. Sprøjt 8 små ”reder” ud med en stor stjernetyl eller fordel massen i klatter på bagepladen.
Bag påskerederne i 15-20 minutter. Køl dem helt af inden de tages af bagepapiret.
Læg en klat smørepålæg i hver rede og pynt med friske bær, spiselige blomster, mynte og EASIS hasselnødkugler.
TIPS: EASIS Protein White Spread kan bruges i stedet for smørepålæg.