Påskereder

Opskrift på påskereder uden tilsat sukker. Påskereder eller fuglereder er marengs man gerne fylder med is eller frugt, og som smager utroligt godt. Så selvfølgelig skulle vi give en opskrift på fuglereder uden tilsat sukker. Vi serverer disse med EASIS Smørepålæg, hasselnødder og friske bær. Som navnet "påskereder" antyder kan disse med fordel spises til påske, men er altså også gode til enhver anden anledning.

8 portioner/8 stk

Ingredienser
1 ½ pasteuriserede æggehvider
25 g EASIS Perfect Multisød
100 g revet EASIS Marcipan
1 spsk majsmel

Tilbehør
125 g EASIS Smørepålæg
125 g friske bær
spiselige blomster
frisk mynte
8 stk EASIS Hasselnød med karamelchokolade

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 160°.
Beklæd en bageplade med bagepapir.

Pisk æggehviderne til de begynder at stivne. Tilsæt Multisød lidt ad gangen og pisk til en luftig og stiv marengs. Vend revet marcipan og majsmel i marengsen. Sprøjt 8 små ”reder” ud med en stor stjernetyl eller fordel massen i klatter på bagepladen.

Bag påskerederne i 15-20 minutter. Køl dem helt af inden de tages af bagepapiret.

Læg en klat smørepålæg i hver rede og pynt med friske bær, spiselige blomster, mynte og EASIS hasselnødkugler.

TIPS: EASIS Protein White Spread kan bruges i stedet for smørepålæg.
Relaterede varer
Luk