Pistaciekage med hindbærmarengs
NæringsindholdPr. 100g
Energi769 kJ/185 kcal
Fedt5,8 g
Kulhydrater28 g
- heraf sukkerarter2,6 g
- heraf sukkeralkoholer7,1
Kostfibre13 g
Protein5 g
Salt0,64 g

Pistaciekage med hindbærmarengs


(10 portioner)

Ingredienser
1 pk EASIS Pistacie Kagemix
1½ dl vand
35 g rapsolie

2 bægre past. æggehvider
50 g EASIS Perfect Florsød
120 g friske hindbær
lidt salt

Sådan gør du
1. Bag kagen efter anvisning på pakken og lad den afkøle.
2. Skær herefter kagen ud i 10 lige store stykker.
3. Pisk æggehviderne helt stive, mens du gradvist tilsætter Perfect Florsød.
4. Mos 2/3 af hindbærrene med en gaffel og rør dem i marengsmassen sammen med et lille nip salt.
5. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt små toppe på kagestykkerne.
6. Brænd marengsen med en brænder, til toppene er brunet let. Kan også sættes under grillen i ovnen i et par minutter.
7. Server kagen straks med de resterende, friske hindbær på.

Tips
Prøv at bruge brombær - de giver også en rigtig god smag til marengsen.
Relaterede varer
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0