Pølsehorn med skyr

Pølsehorn er geniale til madpakken eller den hurtige eftermiddagssult. Her får du vores bud på lækre pølsehorn lavet med skyr - og selvfølgelig uden tilsat sukker. Skyr bidrager til at bibeholde fugtigheden i dejen, så pølsehornene ikke bliver tørre. Lækkert og sundt bud på hele familiens yndlingssnack.

10 portioner/10 stk

Ingredienser
2 æg
200 g havregryn, blendet
2 tsk bagepulver
200 g skyr 0,2%
salt

10 mini kyllingepølser
1 tsk sesamfrø

Fremgangsmåde:
Rør æg, havregryn, bagepulver, skyr og salt sammen. Lad det stå i 5 minutter, så dejen kan samle sig. Tag en ny skål, hæld lidt vand i og dyp dine hænder deri, så de bliver våde. Form dejen rundt om pølserne. Drys til sidst med sesamfrø.

Bages i ovnen i 15-20 minutter ved 200°.

TIPS: Server evt pølsehornene med EASIS Pesto eller EASIS Tomat Ketchup.
Relaterede varer
Luk