Pølsehorn er geniale til eftermiddagssulten, madpakken eller til picnic. Vi giver her en opskrift på pølsehorn uden tilsat sukker, bagt med yoghurt og EASIS Tomat Ketchup. Yoghurten og loppefrøskallerne giver en dejlig blødhed og fugt til brødet. Du får her en god opskrift helt uden brug af gær.
10 stk.
Ingredienser:
10 stk. små kyllingepølser
15 g EASIS Loppefrøskaller
10 g EASIS Perfect Fit
70 g fedtreduceret mandelmel
3 æg
200 g yoghurt naturel
salt
bagepulver
Evt. EASIS Tomat Ketchup
Sådan gør du:
Steg pølserne kort på panden.
Bland de tørre ingredienser godt sammen i en skål.
I en anden skål piskes æggene med yoghurt og en lille sjat vand.
Bland de tørre og de våde ingredienser grundigt sammen.
’Form’ dejen om pølserne og læg dem på en bageplade.
Top evt. pølsehornene med chiafrø eller andet
Bag dem i ovnen på 200 grader i cirka 20 min. (evt. de sidste par minutter på grill)
Næringsindhold pr. stk. (74g):
549 kJ 131 kcal
10 g protein
1,4 g kulhydrat
4,3 g kostfibre
8,6 g fedt