4 PORTIONER (8 STK):
DEJ:
1 dl lunken vand
et nip salt
25 g gær
20 g EASIS Perfect Fit sukkererstatning
180 g hvedemel
MARINADE:
3 tsk EASIS Tomat Ketchup
1 spsk sojasauce
3 tsk EASIS Hybenmarmelade
1 tsk chilisauce
200 g tilberedt steg
Grønt; fx salat, strimlet kål og krydderurter (grønt
er ikke med i kalorieberegningen).
Fremgangsmåde:
Kom lunken vand, salt og gær i en skål og rør det sammen. Bland Perfect Fit med mel. Tilsæt blandingen til vandet og ælt igennem til en smidig dej. Lad dejen hæve i en time.
Ælt dejen igen og del den i 8 stykker. Rul dem ca 7 mm fladt ud til små pandekager. Fold dem en gang på midten; uden at presse dem hårdt sammen. Hæv igen i en halv time.
Nu skal de dampes i modsætning til almindelige boller, der bages. Damp dem i en bambus-steamer i 15 minutter til bollerne er fint hævede og gennembagte.
Lav en marinade af ketchup, soja, hybenmarmelade og chilisauce. Findel kødet og vend i marinaden. Varm hurtigt op på en pande eller i mikroovn. Kom det marinerede kød i bollerne med grønt og krydderurter og server straks.