Pulled kylling med pea snack

Her får du en opskrift på en lækker pulled chicken serveret med pea snacks. Det er en lækker, velkrydret ret som passer perfekt til en god, varm frokost. Kyllingen er marineret i EASIS Tomat Ketchup og Barbecue Sauce. Det giver en rigtig dejlig kylling og en god smag.

2 portioner

Ingredienser
300 g kyllingebryst
50 g rød peber
50 g løg
50 g squash
2 fed hvidløg
1 tsk paprika
salt og peber

Marinade
2 spsk EASIS Tomat Ketchup
2 spsk EASIS Barbecue Sauce

50 g EASIS Simply Pea Snack Rosemary
friske krydderurter (fx koriander og mynte)

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200°. Læg bagepapir på en bageplade. Skær grøntsagerne groft ud og læg dem på bagepladen sammen med kyllingebrystet. Drys paprika, salt og peber hen over både kød og grøntsager.

Rør ketchup og barbecue sauce sammen og kom også det henover kød og grøntsager. Bages herefter i ovnen i ca 20 minutter. Tag kødet fra og trevl det med 2 gafler.

Kom grøntsagerne og væsken derfra i en blender og kør til en jævn sauce, der hældes over kyllingekødet.

Server med pea snack og friske krydderurter.

TIPS: Du kan også bruge andre af EASIS Chips varianter.