Quinoa-kålsalat

En salat er altid lækker til frokost eller som lettere aftensmad. Her giver vi vores bud på en kålsalat med quinoa, æg og en senneps-karry dressing. En lækker salat med æg og karrydressing. Kan også bruges som tilbehør til kød eller fisk.

4 portioner

Ingredienser
600 g kål (rød- og hvidkål)
200 g gulerødder
200 g tomater
4 små, røde chilier
400 g kogt quinoa

Ingredienser til karrydressing:
100 g  Yoghurt naturel
1/2 dl rapsolie
4 spsk vineddike
4 spsk sennep
1 spsk karry
1/2 tsk EASIS Perfect Sød
Salt og peber
4 hårdkogte æg

[Sådan gør du[/b]
Striml kål, gulerødder, tomater og chili så fint som muligt og vend grønsagerne med quinoaen. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, kom den hen over salaten eller vend den rundt med salaten. Anret salaten på 4 tallerkener, pil og del æggene og læg dem ovenpå.

Tip
Du kan også bruge kikærter eller anden tilberedt bælgfrugt i salaten.

Næringsindhold pr. portion (450 g):
Kcal 660
Protein 24 g
Kulhydrat 77 g
Fedt 26 g
Kostfibre 13 g
Relaterede varer
Luk