Rabarber-ingefær dessert

Opskrift på dejlig dessert med rabarber, ingefær og vaniljecreme - uden tilsat sukker. Det er en ret nem dessert med bagte rabarber og hjemmelavet vaniljecreme. Desserten skal slutteligt bages, hvilket giver en herlig lun dessert fuld af skøn smag.

Ingredienser:
250 g friske rabarber
1 tsk EASIS Perfect Sød
Et stykke frisk ingefær
1 dl citronsaft

Vanillecreme:
2 æggeblommer
1 tsk EASIS Perfect Sød
Korn fra 1 vanillestang
2 dl minimælk
2 tsk maizenamel (majsstivelse)
1 æggehvide

Sådan gør du:
Snit rabarberne i ca 3 cm stykker. Kom dem i et lille ovnfast fad med Perfect Sød, reven ingefær og citronsaft. Bag rabarberne i en varm ovn ved 200 grader i ca 15 minutter, til de er bløde, men ikke helt udkogte.

Pisk æggeblommer, Perfect Sød og vanillekorn sammen i en gryde. Tilsæt minimælk og maizenamel. Varm op, til cremen tykner. Tag gryden af varmen og køl cremen af.
Pisk æggehviden helt stiv og vend den i den afkølede creme. Fordel massen udover rabarberne og kom dem i ovnen igen. Bag yderligere i ca 15 minutter, til overfladen er bagt og gyldenbrun.

Tips: Server evt. med EASIS Vanilleis.

Næringsindhold pr. portion (170g):
Kcal 105
Protein 5,4 g
Kulhydrater 12,9 g
Kostfibre 2,5 g
Fedt 3,1 g
Relaterede varer
Luk