Rabarber-ingefær dessert
NæringsindholdPr. 100 g
Energi259 kJ / 62 kcal
Fedt1,8 g
Kulhydrater7,6 g
Kostfibre1,5 g
Protein3,2 g

Rabarber-ingefær dessert


Ingredienser:
250 g friske rabarber
1 tsk EASIS Perfect Sød
Et stykke frisk ingefær
1 dl citronsaft

Vanillecreme:
2 æggeblommer
1 tsk EASIS Perfect Sød
Korn fra 1 vanillestang
2 dl minimælk
2 tsk maizenamel (majsstivelse)
1 æggehvide

Sådan gør du:
Snit rabarberne i ca 3 cm stykker. Kom dem i et lille ovnfast fad med Perfect Sød, reven ingefær og citronsaft. Bag rabarberne i en varm ovn ved 200 grader i ca 15 minutter, til de er bløde, men ikke helt udkogte.

Pisk æggeblommer, Perfect Sød og vanillekorn sammen i en gryde. Tilsæt minimælk og maizenamel. Varm op, til cremen tykner. Tag gryden af varmen og køl cremen af.
Pisk æggehviden helt stiv og vend den i den afkølede creme. Fordel massen udover rabarberne og kom dem i ovnen igen. Bag yderligere i ca 15 minutter, til overfladen er bagt og gyldenbrun.

Tips: Server evt. med EASIS Vanilleis.

Næringsindhold pr. portion (170g):
Kcal 105
Protein 5,4 g
Kulhydrater 12,9 g
Kostfibre 2,5 g
Fedt 3,1 g
Relaterede varer
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0