Rabarber muffins med marcipan og hindbær

Opskrift på lækre rabarbermuffins med marcipan og hindbær. Det er en dejlig blød kage med blandt andet EASIS Marcipan og Fibersirup i dejen. Rabarberen giver det mere syrlige til de ellers søde muffins. Muffinsene toppes med friskost, Easis Perfect Sød og friske hindbær. En lækker kage, der også ser utroligt indbydende ud.

12 portioner/12 stk

Ingredienser
2 dl havregryn
100 g hvedemel
20 g EASIS Perfect Fit
1 tsk vaniljepulver
2 tsk bagepulver
1 nip salt
2 æg
2 dl minimælk
2 spsk EASIS Fibersirup
150 g revet EASIS Marcipan
1 spsk smeltet kokosolie
100 g rabarber

Pynt
100 g Philadelphia Light
EASIS Perfect Sød
evt lidt citronsaft og citronskal
200 g friske hindbær
spiselige blomster

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180°.
Blend havregryn fint i en minihakker. Bland havregryn med de øvrige tørre ingredienser. Pisk æg, mælk og Fibersirup sammen. Bland de tørre og våde ingredienser sammen. Rør revet marcipan og smeltet kokosolie i dejen. Skær de friske rabarber i mundrette stykker og vend dem i dejen.

Fordel dejen i 12 muffins forme så de er ¾ fyldt.
Bag kagerne i 20-25 minutter. Køl dem af på en rist. Smag Philadelphia til med et par dråber Perfect
Sød og citron. Pynt kagerne med Philadelphia, friske hindbær og spiselige blomster.

TIPS: EASIS Kagemix kan benyttes til at lave muffins og rabarber kan varieres med fx hindbær.
Relaterede varer
Luk