Rabarber muffins med marcipan og hindbær

12 portioner/12 stk

Ingredienser
2 dl havregryn
100 g hvedemel
20 g EASIS Perfect Fit
1 tsk vaniljepulver
2 tsk bagepulver
1 nip salt
2 æg
2 dl minimælk
2 spsk EASIS Fibersirup
150 g revet EASIS Marcipan
1 spsk smeltet kokosolie
100 g rabarber

Pynt
100 g Philadelphia Light
EASIS Perfect Sød
evt lidt citronsaft og citronskal
200 g friske hindbær
spiselige blomster

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180°.
Blend havregryn fint i en minihakker. Bland havregryn med de øvrige tørre ingredienser. Pisk æg, mælk og Fibersirup sammen. Bland de tørre og våde ingredienser sammen. Rør revet marcipan og smeltet kokosolie i dejen. Skær de friske rabarber i mundrette stykker og vend dem i dejen.

Fordel dejen i 12 muffins forme så de er ¾ fyldt.
Bag kagerne i 20-25 minutter. Køl dem af på en rist. Smag Philadelphia til med et par dråber Perfect
Sød og citron. Pynt kagerne med Philadelphia, friske hindbær og spiselige blomster.

TIPS: EASIS Kagemix kan benyttes til at lave muffins og rabarber kan varieres med fx hindbær.
Relaterede varer
Luk