Opskrift på rabarber-yoghurt is med cookies uden tilsat sukker. Denne opskrift består af en lækker, hjemmelavet og cremet rabarberis og hjemmelavet blød marengs, der bliver serveret som en sandwich mellem to EASIS Choko Orange Cookies. Det er en dejlig frisk og god dessert, der emmer af sommer.
6 portioner
Ingredienser
200 g rabarber
1/2 dl vand
½ dl citronsaft
75 g EASIS Perfect Multisød
200 g frosne hindbær
2 dl yoghurt naturel
Blød marengs
1 pasteuriseret æggehvide
10 g EASIS Perfect Multisød
EASIS Perfect Sød
Tilbehør
12 stk EASIS Choko Orange Cookies
mynte
Fremgangsmåde
Skyl og rengør rabarberne og skær dem i stykker. Kom dem i en gryde med vand, citronsaft og Multisød. Kog til rabarberne er kogt helt ud.
Afkøl rabarbergrøden.
Blend rabarbergrøden med frosne hindbær og yoghurt til en cremet blanding. Kom blandingen i en beholder og sæt den i fryseren. Rør jævnligt i isen mens den fryser ind.
Pisk æggehvide og Multisød til en blød marengs og smag til med et par dråber Perfect Sød.
Lav kugler af isen og server den med marengs mellem to cookies. Pynt med lidt frisk mynte.
TIPS: Der kan bruges forskellige bær og frugter til isen. EASIS Rabarbergrød eller EASIS Jordbærgrød kan bruges i stedet for at lave en rabarbergrød.