Rabarberkompot med marcipan crisps
NæringsindholdPr. 100g
Energi477 kJ / 114 kcal
Fedt6,2 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrater8,8 g
- heraf sukkerarter1,3 g
Kostfibre4,8 g
Protein4,4 g
Salt0,01 g

Rabarberkompot med marcipan crisps


2 portioner

Ingredienser
Kompot:
100 g frisk rabarber
2 spsk. citronsaft
1 spsk. EASIS Perfect Sød
lidt vanillekorn

100 g yoghurt naturel
Et par dråber EASIS Perfect Sød
30g EASIS Ren rå Marcipan
Lidt lakridspulver

Sådan gør du
Snit rabarber og kom dem i en gryde med citronsaft og vanille. Kog massen i ca.10 min. til konsistensen er jævn. Smag til med Perfect Sød. Køl rabarberkompotten af og kom den lagvis i et glas med yoghurt, der er smagt til med Perfect Sød.

Rul marcipanen fladt ud og drys med lakridspulver. Stik marcipanen ud i cirkler eller skær den i snitter. Bag marcipanen ved 200 grader i ca. 8 min. til den er sprød. Køl marcipanen af på en rist inden den lægges på rabarberkompotten.

Næringsindhold pr. portion (120 g)
Kcal 137
Fedt 7,4 g
Kulhydrat 11 g
Kostfibre 5,8 g
Protein 5,3 g
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0