Rabarberkompot med marcipan crisps

Opskrift på rabarberkompot med hjemmelavede marcipan cookies. Det er en lækker dessert, der selvfølgelig er uden tilsat sukker, som har det bløde fra rabarberkompotten og det sprøde fra de kiks, man laver af marcipan. Det er desuden en dessert, der er nem at lave, hvilket gør den perfekt til enhver anledning.

2 portioner

Ingredienser
Kompot:
100 g frisk rabarber
2 spsk. citronsaft
1 spsk. EASIS Perfect Sød
lidt vanillekorn

100 g yoghurt naturel
Et par dråber EASIS Perfect Sød
30g EASIS Marcipan
Lidt lakridspulver

Sådan gør du
Snit rabarber og kom dem i en gryde med citronsaft og vanille. Kog massen i ca.10 min. til konsistensen er jævn. Smag til med Perfect Sød. Køl rabarberkompotten af og kom den lagvis i et glas med yoghurt, der er smagt til med Perfect Sød.

Rul marcipanen fladt ud og drys med lakridspulver. Stik marcipanen ud i cirkler eller skær den i snitter. Bag marcipanen ved 200 grader i ca. 8 min. til den er sprød. Køl marcipanen af på en rist inden den serveres sammen med rabarberkompotten.

Næringsindhold pr. portion (120 g)
Kcal 137
Fedt 7,4 g
Kulhydrat 11 g
Kostfibre 5,8 g
Protein 5,3 g
Relaterede varer
Luk