Ricotta-pandekager
Ricotta-pandekager
Ricotta-pandekager

Ricotta-pandekager


Opskrift lavet af: Camilla Drabo

Instagram: @camilladrabo
https://www.instagram.com/camilladr...

Facebook: Camilla Drabo - Spis dig mæt med god samvittighed
https://www.facebook.com/Drabosopsk...

Ingredienser:

130g ricotta

2 æg

1 dl mælk

1 tsk. vaniljepulver eller en halv vaniljestang

0,5 tsk. bagepulver

0,5 tsk. natron

30g havregrynsmel (blendet havregryn)

20g kokosfibermel

1 nips salt

1/4 citronsaft

3 spsk. EASIS multisød

70g frosne bær (jeg brugte lidt af en pose bærsymfoni)

How to:

1. Start med at dele æggehvider og blommer fra hinanden og kom dem i hver sin skål.

2. Æggehviderne piskes godt igennem til massen er let og luftig.

3. I skålen med æggeblommer tilføjes ricotta, mælk, citronsaft, salt og 2 spsk. multisød og det hele blandes rigtig godt sammen.

4. Vaniljepulver, bagepulver, natron, kokosfibermel og blendet havregryn blandes sammen med æggemassen og det hele røres godt sammen til massen er uden klumper.

5. Æggehviderne vendes forsigtigt i dejen. En panden varmes op med lidt kokosolie og pandekagerne steges. Jeg brugt 2 spsk. dej til 1 pandekage. Steg pandekagerne 3 minutter på hver side ved middel varme.

6. Mens pandekagerne steger, kan I lave de kogte bær. Kom de frosne bær i en lille kasserolle sammen med 1 spsk. multisød og 1 spsk. vand. Lad massen småkoge 5 minutter. Lad den køle af indtil alle pandekagerne er stegt færdig.

7. Placer pandekagerne på en tallerken og top med de kogte bær.
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0