En anderledes måde at servere den obligatoriske Ris ala mande på.
4 portioner / 4 stk
Ingredienser
RISENGRØD:
¾ dl grove grødris (eller almindelige)
¾ dl vand
3 dl sødmælk
1 vaniljestang eller 1 tsk vaniljepulver
PANNA COTTA:
30 g mandler
250 g risengrød
2 husblas
2 dl Cremefine 15%
1 tsk vaniljepulver
2 spsk EASIS Florsød
TOPPING:
EASIS Kirsebærsauce
mandler
Sådan gør du
Lav risengrøden ved at koge grødris og vand i en gryde i et par minutter. Tilføj mælk og vanilje. Lad det simre ved svag varme i 40-45 minutter. Lad det efterfølgende køle helt af.
Smut mandlerne, hak dem groft og rør dem sammen med den afkølede risengrød. Kom husblas i koldt vand i 15-20 minutter. Varm Cremefine, vanilje og Florsød i en gryde i et par minutter. Kom de udblødte husblas i den lune Cremefine. Rør et par skefulde af den afkølede risengrød i gryden. Rør endnu et par skefulde risengrød i gryden. Hæld nu cremen i skålen med resten af risengrøden og rør det grundigt sammen. Fordel massen i fire glas og stil på køl et par timer.
Top glassene med lidt kirsebærsauce og eventuelt hakket mandler inden servering.
Næringsindhold pr. stk. (140 g):
Kcal 211
Fedt 14 g
Kulhydrat 19 g
Kostfibre 1,0 g
Protein 6,0 g