Rødgrød

Opskrift på rødgrød uden tilsat sukker. Rødgrød er en klassiker, som jo altid kan spises. Vi laver grøden uden tilsat sukker og bruger i den forbindelse vores EASIS Perfect Sød (flydende sødemiddel). Vi serverer den her med græsk yoghurt rørt op med mælk og perfekt sød, hvilket giver en cremet konsistens, der også er mere kalorielet end piskefløde, man normalt serverer dertil.

4 portioner

Ingredienser
300 g blandede bær (friske eller frosne)
1 dl EASIS Solbærsaft
1 dl vand
EASIS Perfect Sød
majsmel

Tilbehør
2 spsk græsk yoghurt 2%
1 spsk minimælk
EASIS Perfect Sød

Fremgangsmåde
Kom bærrene i en gryde med saft og vand (nip bærrene hvis de er friske). Kog til alle bærrene har afgivet saft. Pres bærrene gennem en sigte, så kerner og skind sies fra. Kom væden tilbage i gryden. Varm op og smag til med Perfect Sød. Udrør lidt majsmel i lidt koldt vand og tilsæt til grøden.
Lad grøden koge forsigtigt op indtil den begynder at tykne. Tilsæt eventuelt mere majsmel, hvis konsistensen ønskes tykkere (husk grøden tykner mere, når den bliver kold). Stil grøden på køl til den skal spises. Rør yoghurt op med mælk og et par dråber Perfect Sød og server på grøden.
Relaterede varer
Luk