Rugbrødssandwich med krydret tunsalat

2 portioner

Ingredienser:
140 g drænet tun i olie
½ rødløg (35 g)
70 g skyr
100 g hytteost
5 g dild
10 g EASIS Dip Mix
2 spsk. citronsaft (20 g)
4-5 små tomater (80 g)
20 g blandet salat
35 g agurk
4 skiver rugbrød (170 g i alt)

Fremgangsmåde:
Hak rødløg og dild fint og kom det i en mellemstor skål. Dræn tunen og kom det i samme skål.
Skyr, hytteost, EASIS Dip Mix og citronsaft kommes også i skålen, og det hele røres grundigt sammen.
Rist rugbrødet, skyl salaten og skær tomat og agurk ud.
Sammensæt din rugbrødssandwich.  
Specifikationer
Næringsindhold
Pr. 100 g
Energi
512 kJ / 122 kcal
Fedt
3,4 g
- heraf mættede fedtsyrer
0,9 g
Kulhydrater
12 g
- heraf sukkerarter
2,1 g
- heraf sukkeralkoholer
0 g
Kostfibre
2,6 g
Protein
9,6 g
Salt
0,22 g