Rullesteg med svesker

Opskrift på rullesteg med sveskefyld. Rullesteg er genial til aftensmad eller til julefrokosten. Her giver vi vores bud på en rullesteg med fyld af EASIS Sveskegrød og serveret med EASIS Syltede Asier. Opskriften er nem at lave og lige til. Det kan hurtigt blive en favorit hos alle - store som små.

4 portioner

Ingredienser:
1 løg
½ kg svinemørbrad
salt og peber
75 g EASIS Sveskegrød
4 dl vand
2 laurbærblade
3 store kviste frisk timian
1-2 spsk hvedemel
brun kulør
fedtstof til stegning

Tilbehør
300 g dampede blandede grøntsager
100 g EASIS Syltede Asier
grofthakket persille

Fremgangsmåde:
Halvér løgene og skær dem i tynde skiver.
Steg dem bløde i lidt fedtstof på en pande.

Læg mørbraden på et skærebræt. Skær et snit ind i kødet så det kan foldes fladt ud til et stort stykke kød. Bank det ud med en kødhammer (eller kagerulle). Krydr med salt og peber. Fordel sveskegrød og løg på kødet. Rul kødet sammen om fyldet og bind med kødsnor/bomuldssnor. Brun stegen af i en gryde. Tilsæt vand og krydderurter. Lad stegen simre i 30-45 minutter ved svag varme.

Tag stegen op ad gryden. Drys mel i stegeskyen og pisk godt igennem. Si sovsen. Justér farven med lidt kulør og smag til med salt og peber.

Skær kødet i skiver og servér med sovs, dampede grøntsager og surt. Drys med persille.

TIPS: Kan også laves med EASIS Æblegrød.
Relaterede varer
Luk