Salat med bresaola og æg

En måltidssalat er altid lækkert, og denne salat med rødbeder, hjertesalat, bresaola og æg er et godt bud på en salat med protein også. Det er en lækker og dejlig fyldig salat, der sagtens kan bruges til både frokost og aftensmad.

(1 portion)

Ingredienser:
100 g små rødbeder med stilk
salt
1 hjertesalat
2 stilke blegselleri

Dressing:
1/2 tsk EASIS Sennep
EASIS Perfect Sød efter smag
2 tsk æbleeddike
10 g olie
2 tsk vand
60 g bresaola
1 kogt æg i både
5 g valnødder
30 g brød

Sådan gør du:
Kog rødbederne i let saltet vand i 20 minutter, til de er møre. Afkøl dem, gnid forsigtigt skrællen af og skær dem i kvarte.

Pluk hjertesalaten fra hinanden og skær blegselleri i tern. Anret salatbladene med blegsellerien og rødbederne.

Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen. Smag den til og lad den herefter stå og trække lidt.

Server salaten med bresaola, æg og valnødder. Fordel dressingen over salaten og server den med brødet til.

Tips:
Byt valnødderne ud med EASIS Bean Snack
Relaterede varer
Luk