Salat med bresaola og æg
NæringsindholdPr. portion
Energi405 kcal
Fedt25 g
Kulhydrater23 g
Kostfibre5 g
Protein21 g

Salat med bresaola og æg


En dejlig fyldig salat.

(1 portion)

Ingredienser:
100 g små rødbeder med stilk
salt
1 hjertesalat
2 stilke blegselleri

Dressing:
1/2 tsk dijonsennep
EASIS Perfect Sød efter smag
2 tsk æbleeddike
10 g olie
2 tsk vand
60 g bresaola
1 kogt æg i både
5 g valnødder
30 g brød

Sådan gør du:
Kog rødbederne i let saltet vand i 20 minutter, til de er møre. Afkøl dem, gnid forsigtigt skrællen af og skær dem i kvarte.

Pluk hjertesalaten fra hinanden og skær blegselleri i tern. Anret salatbladene med blegsellerien og rødbederne.

Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen. Smag den til og lad den herefter stå og trække lidt.

Server salaten med bresaola, æg og valnødder. Fordel dressingen over salaten og server den med brødet til.

Tips:
Byt valnødderne ud med EASIS Bean Snack

Relaterede varer
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0