Sampak - Brunch

DKK 172,75
Ikke på lager
Varenummer:909202
Har du inviteret til brunch, eller vil du bare gerne forkæle dig selv og din familie med en lækker brunch, så prøv denne sampak. Den indeholder nogle af EASIS' mest solgte morgenmadsprodukter, som er med til at give dig og din familie en god, sund og nærende start på dagen.

Sampakken indeholder:
1 pose Rugbrøds Crunch 350 g
1 pakke Mørk Pålægschokolade 112 g
1 glas Smørepålæg 250 g
1 Tomat Ketchup 620 g
1 glas Hindbærmarmelade 300 g

Rugbrøds Crunch er til dig, der er vild med knasende sprød, ristet rugbrød og ristede havreflager. Rugbrøds Crunch er ikke tilsat sukker, men indeholder til gengæld 68% fuldkorn. Spis den som morgenmad eller mellemmåltid ovenpå fx yoghurt. Med Rugbrøds Crunch er det fristende let at nyde noget, der er godt.

EASIS Mørk Pålægschokolade er til dig, der godt kan lide lækre, tykke skiver chokolade på dit brød, men gerne vil spare på sukkeret. Den er nemlig uden tilsat sukker og indeholder 95% færre sukkerarter end en traditionel mørk pålægschokolade. Pålægschokoladen er sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol og sødemidlet steviol glycosid, som udvindes af stevia planten. Nyd den på et stykke brød om morgenen eller som et lækkert mellemmåltid.

EASIS Smørepålæg har en dejlig cremet konsistens og masser af smag fra hasselnødder og kakao. Den passer perfekt på en skive groft brød fx til morgenmad eller som et lækkert mellemmåltid - fx i madpakken. EASIS Smørepålæg er selvfølgelig uden tilsat sukker og i stedet sødet med bl.a. sødemiddel fra steviaplanten. EASIS Smørepålæg har derfor hele 90% færre sukkerarter end traditionelt smørepålæg. Kan også bruges i bagværk.

EASIS Tomat Ketchup er uden tilsat sukker og uden konserveringsmidler. Den er sødet med sødestof fra steviaplanten og indeholder 30% færre kalorier end en traditionel ketchup. Brug den fx i madlavningen og giv dine retter det ekstra syrligt søde pift, som smagen af god ketchup giver.

EASIS Hindbær Marmelade giver dig den gode, lækre smag af nyplukkede hindbær. Nyd den på brød, yoghurt eller til kager og desserter. Den indeholder hele 80% færre kalorier end traditionel marmelade, og så er den ikke tilsat sukker.

Se ingredienslisten under de enkelte produkter her på siden.
Relaterede varer
Luk