Sampak - Morgenmad

DKK 161,80
På lager » Levering 1-2 hverdage
Varenummer:909201
Står du og mangler inspiration til morgenmadsbordet, så prøv denne sampak. Den indeholder nogle af EASIS' mest solgte morgenmadsprodukter, som er med til at give dig en god og nærende start på dagen.

Sampakken indeholder:
1 pakke Corn Flakes 375 g
1 pose Müsli 600 g
1 glas Smørepålæg 250 g
1 bøtte Perfect Strø 170 g

EASIS Corn Flakes er glutenfri, uden tilsat sukker og med hele 77% fuldkorn og 78% færre sukkerarter. Spis EASIS Corn Flakes om morgenen eller som et godt og nemt mellemmåltid. De holder dig i gang - uanset hvad klokken er.

EASIS Müsli er en delvist ristet müsli med både rug, havre, byg og majs. Den smager knasende godt og er fyldt med kostfibre og fuldkorn. Faktisk er der hele 83% fuldkorn i EASIS Müsli. EASIS Müsli er perfekt om morgenen, gerne med yoghurt og frisk frugt, men også når du har behov for et mellemmåltid efter skole, sport eller arbejde. Det smager godt og holder dig i gang hele dagen.

EASIS Smørepålæg har en dejlig cremet konsistens og masser af smag fra hasselnødder og kakao. Den passer perfekt på en skive groft brød fx til morgenmad eller som et lækkert mellemmåltid - fx i madpakken. EASIS Smørepålæg er selvfølgelig uden tilsat sukker og i stedet sødet med bl.a. sødemiddel fra steviaplanten. EASIS Smørepålæg har derfor hele 90% færre sukkerarter end traditionelt smørepålæg. Kan også bruges i bagværk.

Perfect Strø er en sukkererstatning, som giver den søde smag af knasende sukker uden at indeholde sukkerets kalorier. Fx kan du erstatte 25 g sukker med 10 g Perfect Strø og dermed spare 75% af kalorierne. Det er velegnet oven på morgenmad, grød, pandekager og frugt. Perfect Strø bør ikke opvarmes, da det så mister sin søde smag.

Se ingredienslisten under de enkelte produkter her på siden.
Relaterede varer
Luk