Sarah Bernhardt kager

8 portioner / 8 stk

Ingredienser
BUND
40 g EASIS Marcipan
40 g EASIS Multisød
25 g æggehvider

FYLD
2 dl piskefløde
75 g EASIS Mørk Chokolade

OVERTRÆK
85 g EASIS Mørk Chokolade
1 spsk kokosolie

Sådan gør du
Tænd ovnen på 180 grader og beklæd en bageplade med bagepapir.

Blend marcipan og Multisød fint. Tilsæt æggehvider og rør det grundigt sammen. Fordel det i 8 runde bunde med en tykkelse på 2-3 mm på bagepladen. Brug eventuelt en sprøjtepose til at fordele massen. Bag bundene i 8-10 minutter. Lad dem køle af på en rist.

Smelt chokoladen til fyldet over vandbad. Lad chokoladen køle lidt af. Pisk piskefløden til flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum og smeltet chokolade sammen til en ensartet masse. Fordel cremen på de 8 bunde med en kniv (eller brug en sprøjtepose). Stil kagerne på køl i ca 1 time.

Smelt chokolade og kokosolie til overtræk over vandbad. Dyp kagerne i den smeltede chokolade. Stil kagerne på køl.

Server når chokoladen har sat sig.

Næringsindhold pr. stk. (55g):
Kcal 208
Fedt 19 g
Kulhydrat 9,3 g
Kostfibre 7,3 g
Protein 2,5 g
Specifikationer
Næringsindhold
Pr. 100 g
Energi
1583 kJ/ 378 kcal
Fedt
35 g
- heraf mættede fedtsyrer
22 g
Kulhydrater
17 g
- heraf sukkerarter
2,5 g
- heraf sukkeralkoholer
12 g
Kostfibre
13 g
Protein
4,6 g
Salt
0,01 g
Relaterede varer
Luk