Sarah Bernhardt kager

Opskrift på lækre Sarah Bernhardt kager uden tilsat sukker. Sarah Bernhardt er en klassiker, de fleste kender. Den er opkaldt efter en fransk skuespillerinde, som elskede denne kage. Her giver vi en opskrift på en version uden tilsat sukker, lavet med EASIS Marcipan, Multisød og Mørk Chokolade. De er virkelig lækre og kan bruges til alle anledninger.

8 portioner / 8 stk.

Ingredienser
BUND
40 g EASIS Marcipan
40 g EASIS Multisød
25 g æggehvider

FYLD
2 dl piskefløde
75 g EASIS Mørk Chokolade

OVERTRÆK
85 g EASIS Mørk Chokolade
1 spsk kokosolie

Sådan gør du
Tænd ovnen på 180 grader og beklæd en bageplade med bagepapir.

Blend marcipan og Multisød fint. Tilsæt æggehvider og rør det grundigt sammen. Fordel det i 8 runde bunde med en tykkelse på 2-3 mm på bagepladen. Brug eventuelt en sprøjtepose til at fordele massen. Bag bundene i 8-10 minutter. Lad dem køle af på en rist.

Smelt chokoladen til fyldet over vandbad. Lad chokoladen køle lidt af. Pisk piskefløden til flødeskum. Vend forsigtigt flødeskum og smeltet chokolade sammen til en ensartet masse. Fordel cremen på de 8 bunde med en kniv (eller brug en sprøjtepose). Stil kagerne på køl i ca 1 time.

Smelt chokolade og kokosolie til overtræk over vandbad. Dyp kagerne i den smeltede chokolade. Stil kagerne på køl.

Server når chokoladen har sat sig.

Næringsindhold pr. stk:
Kcal 219
Fedt 12 g
Kulhydrat 10 g
Kostfibre 7,7 g
Protein 2,7 g
Relaterede varer
Luk