Seafood salat med grape, avocado og sød chili dressing

2 portioner

Ingredienser:
Salat:
60 g blandet salat
1 hel avocado (140 g)
1 stor grapefrugt (180 g, den spiselige del)
50 g friske hindbær
70 g kogte rejer med hale
125 g varmrøget laks
¼ rødløg (20 g)
30 g EASIS Bean Snack
5 g dild

Dressing:
30 g EASIS Sød Chili Sauce
50 g skyr
4 tsk. citronsaft (15 g)
Salt og Peber

Fremgangsmåde:
Skræl grapefrugten og skær grape-fileter ud. Skyl salaten og skær avocado og rødløg ud i mundrette stykker.

Anret salaten på et fad. Bunden dækkes af blandet salat og herefter kommes grapefrugt og avocado på. Herefter kommes kogte rejer, varmrøget laks og hindbær på. Salaten toppes med rødløg, dild og EASIS Bean Snack.

Bland sød chili sauce, skyr og citronsaft grundigt. Smag til med salt og peber.
Servér salaten med dressingen ved siden af.
Specifikationer
Næringsindhold
Pr. 100 g
Energi
442 kJ/ 106 kcal
Fedt
5,4 g
- heraf mættede fedtsyrer
0,8 g
Kulhydrater
5,1 g
- heraf sukkerarter
2,1 g
- heraf sukkeralkoholer
0 g
Kostfibre
2,4 g
Protein
8 g
Salt
0,49 g