Denne salat skriger sommer og varme dage. Vi anvender blandt andet grape, friske hindbær og seafood i form af varmrøget laks og rejer. Kombinationen af seafood og de friske frugter giver en himmelsk smag. Spis den til frokost eller som lækker, frisk sommeraftensmad.
2 portioner
Ingredienser:
Salat:
60 g blandet salat
1 hel avocado (140 g)
1 stor grapefrugt (180 g, den spiselige del)
50 g friske hindbær
70 g kogte rejer med hale
125 g varmrøget laks
¼ rødløg (20 g)
30 g EASIS Bean Snack
5 g dild
Dressing:
30 g EASIS Sød Chili Sauce
50 g skyr
4 tsk. citronsaft (15 g)
Salt og Peber
Fremgangsmåde:
Skræl grapefrugten og skær grape-fileter ud. Skyl salaten og skær avocado og rødløg ud i mundrette stykker.
Anret salaten på et fad. Bunden dækkes af blandet salat og herefter kommes grapefrugt og avocado på. Herefter kommes kogte rejer, varmrøget laks og hindbær på. Salaten toppes med rødløg, dild og EASIS Bean Snack.
Bland sød chili sauce, skyr og citronsaft grundigt. Smag til med salt og peber.
Servér salaten med dressingen ved siden af.