Seafood salat med grape, avocado og sød chili dressing

Denne salat er en virkelig lækker sommersalat. Den passer perfekt til sommer og varme dage. Vi anvender blandt andet grape, friske hindbær og seafood i form af varmrøget laks og rejer. Kombinationen af seafood og de friske frugter giver en himmelsk smag. Spis den til frokost eller som lækker, frisk sommeraftensmad.

2 portioner

Ingredienser:
Salat:
60 g blandet salat
1 hel avocado (140 g)
1 stor grapefrugt (180 g, den spiselige del)
50 g friske hindbær
70 g kogte rejer med hale
125 g varmrøget laks
¼ rødløg (20 g)
30 g EASIS Bean Snack
5 g dild

Dressing:
30 g EASIS Sød Chili Sauce
50 g skyr
4 tsk. citronsaft (15 g)
Salt og Peber

Fremgangsmåde:
Skræl grapefrugten og skær grape-fileter ud. Skyl salaten og skær avocado og rødløg ud i mundrette stykker.

Anret salaten på et fad. Bunden dækkes af blandet salat og herefter kommes grapefrugt og avocado på. Herefter kommes kogte rejer, varmrøget laks og hindbær på. Salaten toppes med rødløg, dild og EASIS Bean Snack.

Bland sød chili sauce, skyr og citronsaft grundigt. Smag til med salt og peber.
Servér salaten med dressingen ved siden af.
Relaterede varer
Luk