Stegte sennepssild

Sild er en nem ret, som især går godt til påske og frokostmåltidet. Disse sild holder sig fint i køleskabet i et par dage og smager faktisk bedre dag for dag, da de har godt af at ligge og marinere - så lav gerne til flere dage. Vi serverer her med rugbrød og grøntsager, og det smager virkelig lækkert.

(1 portion)

Ingredienser:
120 g ferske sildefileter
30 g fraiche 5%
1 tsk sennep
klippet dild
groftkværnet peber
2 tsk rugmel
1 tsk plantemargarine til stegning

Lage:
1 dl eddike
5 nelliker
1 laurbærblad
1/2 stang kanel
5 hele perberkorn
1 spsk EASIS Perfect Sød
eventuelt lidt paprika

Tilbehør:
lidt rødløg i skiver
30 g rugbrød
grøntsager

Rør fraiche og sennep sammen med klippet dild og peber og smør det på indersiden af sildefileterne. Fold dem sammen og vend dem i rugmel. Steg dem herefter på panden i fedstoffet ved middelvarme, til de er sprøde. Alle ingredienserne til lagen koges sammen i ca. 20 minutter. Sies og hældes over de stegte sild.

Pynt med rødløg og server rugbrød og grøntsager til sildene.
Relaterede varer
Luk