Stegte sennepssild

Stegte sennepssild


Disse sild holder sig fint i køleskabet i et par dage og smager faktisk bedre og bedre dag for dag - så lav gerne til flere dage.

(1 portion)

Ingredienser:
120 g ferske sildefileter
30 g fraiche 5%
1 tsk sennep
klippet dild
groftkværnet peber
2 tsk rugmel
1 tsk plantemargarine til stegning

Lage:
1 dl eddike
5 nelliker
1 laurbærblad
1/2 stang kanel
5 hele perberkorn
1 spsk EASIS Perfect Sød
eventuelt lidt paprika

Tilbehør:
lidt rødløg i skiver
30 g rugbrød
grøntsager

Rør fraiche og sennep sammen med klippet dild og peber og smør det på indersiden af sildefileterne. Fold dem sammen og vend dem i rugmel. Steg dem herefter på panden i fedstoffet ved middelvarme, til de er sprøde. Alle ingredienserne til lagen koges sammen i ca 20 minutter. Sies og hældes over de stegte sild.

Pynt med rødløg og server rugbrød og grøntsager til sildene.
Relaterede varer
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0