Stegte sennepssild

Disse sild holder sig fint i køleskabet i et par dage og smager faktisk bedre og bedre dag for dag - så lav gerne til flere dage.

(1 portion)

Ingredienser:
120 g ferske sildefileter
30 g fraiche 5%
1 tsk sennep
klippet dild
groftkværnet peber
2 tsk rugmel
1 tsk plantemargarine til stegning

Lage:
1 dl eddike
5 nelliker
1 laurbærblad
1/2 stang kanel
5 hele perberkorn
1 spsk EASIS Perfect Sød
eventuelt lidt paprika

Tilbehør:
lidt rødløg i skiver
30 g rugbrød
grøntsager

Rør fraiche og sennep sammen med klippet dild og peber og smør det på indersiden af sildefileterne. Fold dem sammen og vend dem i rugmel. Steg dem herefter på panden i fedstoffet ved middelvarme, til de er sprøde. Alle ingredienserne til lagen koges sammen i ca 20 minutter. Sies og hældes over de stegte sild.

Pynt med rødløg og server rugbrød og grøntsager til sildene.
Relaterede varer
Luk