Skotske æg med røget hellefisk
NæringsindholdPr. 100g
Energi175
Fedt11,2 g
- heraf mættede fedtsyrer2,3 g
Kulhydrater8,1 g
- heraf sukkerarter0,99 g
- heraf sukkeralkoholer0 g
Kostfibre0,98 g
Protein10 g
Salt0,67 g

Skotske æg med røget hellefisk


Du kan også komme kødfars om ægget i stedet for fisk. Normalt frituresteges skotske æg, men du sparer rigtig meget olie ved at ovnbage.

1 portion

Ingredienser:
2 æg
50 g røget hellefisk
2 spsk hakket persille
friskkværnet peber
20 g rasp
5 g rapsolie
1 tsk EASIS Tomat Ketchup
lidt grøn salat

Sådan gør du:
Kog det ene æg i 6 minutter og afkøl det hurtigt i koldt vand. Pil herefter ægget.
Fisken køres sammen med persille og peber i en minihakker. Det pillede æg pakkes ind i fiskefarsen.

Det andet æg slås ud i en skål, og det farserede æg vendes i. Rasp og olie blandes.
Det farserede æg vendes heri.

Ægget bages nu på bagepapir i ovnen ved 250° i 5 minutter. Server straks med grøn salat og lidt ketchup.

Tip: Når du blander olien i raspen, i stedet for at stege i den, så bruger du meget mindre olie.

Næringsindhold pr. portion (210 g):
Kcal: 368
Protein: 21 g
Kulhydrat: 17 g
Fedt: 23 g
Kostfibre: 2,1 g
Relaterede varer
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0