Solbærkage med marcipan-makron

Opskrift på lækker solbærkage med marcipan-makron overtræk. Det er en dejlig svampet kage med et sprødt makron overtræk lavet med EASIS Florsød og Marcipan. En kombination af det søde og det frugtige samt det sprøde og det bløde. Den minder om den klassiske "bedstefars skæg" kage, men er selvfølgelig uden tilsat sukker.

12 portioner

Ingredienser
1 EASIS Kagemix med citronsmag
1 ½ dl vand
45 g smagsneutral olie (fx rapsolie)

FYLD
2 dl EASIS Solbærmarmelade

4 æggehvider
40 g EASIS Perfect Florsød
200 g groftrevet EASIS Marcipan

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 170°. Lav kagemixen efter anvisning på posen. Når kagen er bagt, fordeles marmeladen på kagen.

Pisk æggehvider, Florsød og marcipan sammen til en jævn masse. Fordel massen øverst på kagen.

Bag kagen igen i ca 20 minutter til overfladen er gylden. Lad kagen afkøle inden den skæres i firkanter og serveres.
Relaterede varer
Luk