Solbærsnitter

Opskrift på lækre solbærsnitter uden tilsat sukker. Solbærsnitten kan ses som hindbærsnittens familiemedlem, hvor der i stedet for et fyld af hindbær er fyld med solbær. Vi topper her med Perfect Strø og hasselnøddeflager, men snitten kan også toppes med glasur lavet på EASIS Perfect Florsød, hvis dette ønskes.

(10 portioner)

Ingredienser
175 g hvedemel
75 g majsmel
50 g EASIS Perfect Fit
1 tsk bagepulver
100 g smør
1 æg
1 glas EASIS Solbærmarmelade
2 tsk EASIS Perfect Strø
20 g hasselnøddeflager

Sådan gør du
Bland hvedemel, majsmel, Perfect Fit og bagepulver sammen. Kom den kolde margarine i, smuldr det med hænderne og ælt dejen sammen med ægget.

Rul dejen ud til en firkant på et stykke bagepapir, så den har samme størrelse som bagepapiret. Læg et pænt lag marmelade på den ene halvdel af dejen (på den lange led), men lad 1½ cm være uden marmelade langs kanten.

Fold den anden halvdel dej ind over ved hjælp af bagepapiret og tryk kanterne godt til. Ryk bagepapiret over på en bageplade og drys med Perfect Strø og hasselnøddeflager. Tryk det lidt ned i dejen.

Bag stangen ved 180 grader i 20-25 minutter, eller til den er fin gyldenbrun.

Servering
Skær kagen i 10 snitter, mens den stadig er varm og lad snitterne køle helt af inden servering.
Relaterede varer
Luk