10 portioner/10 stk
Ingredienser:
Dej
2 ½ dl minimælk
½ dl smagsneutral olie
25 g gær
1 tsk EASIS Fibersirup
400 g hvedemel
½ tsk salt
1 tsk spiseligt kul (farver sort, kan udelades)
Fyld
10 stk kyllingepølser
2 tsk EASIS Tomat Ketchup pr pølsehorn
æg til pensling
Fremgangsmåde
Lun mælken sammen med olien og rør gæren ud heri. Tilsæt Fibersirup. Rør de tørre ingredienser i og ælt dejen grundigt. Lad dejen hæve tildækket i ca 45 minutter.
Slå luften ud af dejen, rul den fladt ud til et rektangel og skær dejen i 10 lange strimler.
Fordel 2 tsk ketchup på hver strimmel og en kyllingepølse og rul dejen omkring. Læg pølsehornene på en bageplade med bagepapir.
Lad pølsehornene efterhæve tildækket i ca 20 minutter.
Tænd ovnen på 200°.
Pensl pølsehornene med sammenpisket æg. Bag dem i 15-20 minutter.
Servér pølsehornene lune.
TIPS: Dejen kan laves uden kul, som blot er for at farve pølsehornene sorte.