Sorte pølsehorn

Opskrift på lækre pølsehorn. Vi har tilføjet spiseligt kul til opskriften for at give pølsehornene en sjov effekt. Det spiselige kul gør disse pølsehorn perfekte til halloween. Pølsehornene er uden tilsat sukker og dejligt bløde. Sjove pølsehorn, hvor opskriften også egner sig fint til at bage "almindelige" pølsehorn.

10 portioner/10 stk

Ingredienser:
Dej
2 ½ dl minimælk
½ dl smagsneutral olie
25 g gær
1 tsk EASIS Fibersirup
400 g hvedemel
½ tsk salt
1 tsk spiseligt kul (farver sort, kan udelades)

Fyld
10 stk kyllingepølser
2 tsk EASIS Tomat Ketchup pr pølsehorn

æg til pensling

Fremgangsmåde
Lun mælken sammen med olien og rør gæren ud heri. Tilsæt Fibersirup. Rør de tørre ingredienser i og ælt dejen grundigt. Lad dejen hæve tildækket i ca 45 minutter.

Slå luften ud af dejen, rul den fladt ud til et rektangel og skær dejen i 10 lange strimler.
Fordel 2 tsk ketchup på hver strimmel og en kyllingepølse og rul dejen omkring. Læg pølsehornene på en bageplade med bagepapir.
Lad pølsehornene efterhæve tildækket i ca 20 minutter.
Tænd ovnen på 200°.

Pensl pølsehornene med sammenpisket æg. Bag dem i 15-20 minutter.

Servér pølsehornene lune.

TIPS: Dejen kan laves uden kul, som blot er for at farve pølsehornene sorte.
Relaterede varer
Luk