Spandauere

Opskrift på lækre spandauere med kagecreme og hindbærmarmelade. En kombination af de to klassiske fyldtyper. En spandauer er en god morgenkage, og med denne opskrift er det også nemt at lave den selv. Vi giver her et bud på en lækker opskrift på spandauere uden tilsat sukker. Server den til brunch eller til den lækre morgenmad i weekenden.

4 portioner/4 stk

Ingredienser
1/2 brev EASIS Kagecreme
1 1/2 dl skummetmælk
2 plader butterdej
60 g EASIS Hindbærmarmelade

1 æg til pensling

Fremgangsmåde
Lav kagecremen efter anvisningen på posen.
Tænd ovnen på 200°. Beklæd en bageplade med bagepapir. Skær 4 kvadrater af butterdejen og rul dem lidt ud. Læg dem på bagepladen. Fold hjørnerne af dejen ind på midten og klem dem godt sammen. Læg 1 tsk kagecreme på midten af dejen og 1 tsk hindbærmarmelade ovenpå. Det resterende kagecreme kan evt bruges senere i andre opskrifter.
Pensl dejen med sammenpisket æg. Bag spandauerne i ovnen i ca 15-20 minutter til dejen er gylden og sprød.

TIPS: Dejen kan evt pyntes med glasur lavet af EASIS Perfect Florsød og lidt vand.
Relaterede varer
Luk